Fotoorientēšanās Jelgavā

Gaidot Aļņa rudens sezonas atsākšanos, aicinam piedalīties Sporta servis centra pasākumā "Dzimšanas dienas orientēšnās"

Aktivitāte “Dzimšanas dienas orientēšanās” ilgs no 1. līdz 22. augustam, un tajā var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Dalībnieki sev ērtā laikā un veidā aicināti iziet vai izbraukt ar velosipēdu izveidoto maršrutu un apmeklēt kartē norādītos objektus – garajā maršrutā būs 22 objekti, kas atrodas dažādās pilsētas vietās, bet īsais maršruts būs izvietots Pasta salā un tās tuvumā.

Piedalīties var individuāli vai komandā. Galvenais – pie katra objekta jāuzņem fotogrāfija (bildē jābūt redzamiem visiem komandas dalībniekiem). Bildes jāsūta pa e-pastu jelgavasporto@gmail.com līdz 22. augusta pulksten 23.59. Dalībnieks/komanda drīkst veikt abus maršrutus, bet lūgums bildes no katra maršruta iesūtīt atsevišķā sūtījumā

Karte elektroniskā veidā no 1. augusta būs pieejama mājaslapas Jelgava.lv pasākumu kalendārā pie pasākuma “Dzimšanas dienas orientēšanās”. Izdrukātā veidā karte būs pieejama Jelgavas sporta hallē pie dežuranta halles darba laikā un Jelgavas Svētās Trīsvienības baznīcas tornī tā darba laikā.

Dalībnieki, kuri būs apmeklējuši visus objektus un iesūtījuši visas bildes, varēs pretendēt uz pārsteiguma balvām – to saņēmēji tiks noteikti pēc nejaušības principa atsevišķi starp dalībniekiem garajā distancē un starp dalībniekiem īsajā distancē. Viens dalībnieks/komanda varēs iegūt tikai vienu balvu. Balvas varēs saņemt Piena, maizes un medus svētku laikā 26. augustā Pasta salas slidotavā no pulksten 11 līdz 14. Paziņojums par ierašanos pēc balvas dalībniekiem līdz 24. augustam tiks nosūtīts uz e-pastu, no kura būs iesūtītas bildes.

Aktivitāti “Dzimšanas dienas orientēšanās” “Sporta servisa centrs” rīko sadarbībā ar orientēšanās klubu “Alnis”